Barcelona danas dobila tri nova pojačanja

Messi, Suarez i Pique upisai djecu u La Masiju

Barcelona danas dobila tri nova pojačanja

E. Čaušević

Poznato je da Barcelona ima jednu od najbolji fudbalskih akademija na svijetu.

Katalonska ekipa je uvijek vodila računa o svojim igračima, a to im se itekako isplatilo u proteklih desetak godina. La Masia je vjerovatno u ovom trenutku najbolja fudbalska akademija na svijetu.

Barcelona je nedavno pokrenula novi projekat, a to je da dječaci od tri do pet godina imaju pravo da idu u La Masiju. Tako je Barcelona danas dobila trojicu novih dječaka koji su odmah došli u centar pažnje španskih medija. 

Naime, od danas novi članovi La Masije su djeca Lea Messija, Gerarda Piquea i Luisa Suareza. To su Thiago, Milan i Benjamin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti