Barcelona završila posao, stiže Paulinho

Paulinho novi igrač Barce

Barcelona završila posao, stiže Paulinho

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Paulinho nalazi se blizu prelaska u Barcelonu.

Barcelona traži zamjenu za Neymara i nekoliko igrača se vezalo s Kataloncima, a među prvima Philippe Coutinho i Ousmane Dembele. Liverpool je saopštio da Coutinho nije na prodaju, Dembelea također Borussia Dortmund ne želi pustiti, pa je Barcelona navodno zagrizla za Paulinha.

I ranije se ovaj Brazilac povezivao sa Barcelonom, ali transfer se nije dogodio. Sada brojni katalonski mediji pišu da je postignut dogovor i Paulinho bi svakog časa trebao da bude zvanično član španskog velikana.

Navodi se da će se u ponedjeljak pojaviti na ljekarskim pregledima, kada će zvanično biti predstavljen kao igrač Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši igrač Tottenhama igrao u Kini za Guangzhou Evergrande, a nije poznato koliko će Barcelona platiti za njegove usluge. Ako je vjerovati medijima u Španiji, Barca će platiti oko 40 miliona eura Kinezima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi