"Benitez želi na klupu Reala"
Foto: EPA

Agent španskog stručnjaka

"Benitez želi na klupu Reala"

M. Šljivak

Rafael Benitez želi klupu Real Madrida...

Aktuelni trener Napolija sve se češće spominje kao potencijalna zamjena za Carla Ancelottija, koji je imao neuspješnu sezonu na klupi kraljevskog kluba.

Da je 55-godišnji stručnjak zainteresovan za posao, potvrdio je i njegov agent Manuel Garcia Quilon.

"Rafa je igrao za Real, živio je u Madridu i vodio je B tim Reala. Ne znam šta on misli, ali vjerujem da želi mjesto trenera Reala", istakao je Garcia Quilon.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Benitez je u karijeri imao dosta uspjeha. Prvo je Valenciju vodio do dva naslova prvaka Španije, a zatim je s Liverpoolom osvajao Ligu prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.