Bešiktaš siguran protiv Akhisar Belediyeje

Ostali na prvom mjestu

Bešiktaš siguran protiv Akhisar Belediyeje

Fudbaleri Bešiktaša slavili su pobjedu danas na domaćem terenu protiv Akhisar Belediyeje sa 3:1 u okviru 21. kola turske Super lige.

Domaći su sjajno ušli u meč pa su poveli već nakon 13 minuta, a strijelac pogotka bio je Tosun nakon asitencije Quaresme. Već u 27. minuti prednost Bešiktaša je povećana, a strijelac je ovog puta bio Talisca. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča.

U nastavku su viđena još dva pogotka, po jedan u obje mreže. Prvo je u 69. minuti Nukan pogodio za domaće koji su poveli sa 3:0, da bi u 81. minuti Adin postigao počasni gol za goste.

Bešiktaš se nakon ove pobjede učvrstio na prvom mjestu tabele sa 47 osvojenih bodova, dok je Akhisar ostao na 13. mjestu sa 24 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi