Bešiktašu nedovoljno osam golova Faruka Vražalića

Liga prvaka

Bešiktašu nedovoljno osam golova Faruka Vražalića

E. Škorić

Večeras su odigrani susreti šestog kola rukometne Lige prvaka.

Bešiktaš u kojem nastupaju bh. rukometaši Faruk Vražalić i Tomislav Nuić poražen je od Motor Zaporožja sa 28:22.

Bio je to duel u okviru grupe D i treća pobjeda Motora, dok je Bešiktaš doživio treći poraz.

Osam pogodaka za goste iz Istanbula postigao je Faruk Vražalić, dok se Nuić nije upisao među strijelce. Domaće je do pobjede predvodio Pukouški sa osam golova, Denisov je dodao pet. 

Veszprem Mirsada Terzića (bez učinka) je sa 30:24 savladao Aalborg, Kiel je sa 25:24 trijumfovao kod Meškova u Brestu, dok je Barcelona sa 32:22 nadigrala Zagreb. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U susretu Ademara i Dinamo Bukurešta domaći tim je bio bolji sa 32:29, Gorenje je u Velenju sa 30:21 savladalo Elverum, dok je Montpellier sa 33:32 došao do pobjede nad Sportingom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi