Blanc: PSG će jednom osvojiti Ligu prvaka
FOTO: EPA

Potpisao novi ugovor

Blanc: PSG će jednom osvojiti Ligu prvaka

Laurent Blanc završio je sva nagađanja potpisavši novi, dvogodišnji, ugovor sa Paris Saint-Germainom. 

Inostrani mediji su u posljednje vrijeme sve više pisali o tome da će Laurent Blanc dobiti otkaz poslije loših rezultata u Ligi prvaka, a da je riječ samo o običnim glasinama potvrđuje i paraf na novi ugovor sa prvakom Francuske

"Vrlo jednostavno, moramo gledati u budućnost. Ja to tako gledam. Naravno, produženje ugovora je veliki pokazatelj vjere i vrlo sam sretan zbog toga. Sretan sam i zbog svojih saradnika jer trener je ništa bez njih", kazao je trener Laurent Blanc nakon potpisa, dodavši:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Klub ima ambicije i u Francuskoj i u Evropi. Mi ćemo napraviti sve kako bi ostvarili te ciljeve. Spremni smo. Kada si trener moraš biti pobjednik. No još uvijek psotoji jedno takmičenje koje nas izbjegava, a to je Liga prvaka. Vrlo je teško pobijediti, ali jednog dana PSG će to napraviti", zaključio je Blanc.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi