Bobić: Seferović u Ibiševiću treba vidjeti primjer

Usporedio dvojicu napadača

Bobić: Seferović u Ibiševiću treba vidjeti primjer

Bivši njemački fudbaler Fredi Bobić u razgovoru za Kicker usporedio je Vedada Ibiševića i Harisa Seferovića. 

Bobić danas obnaša funkciju sportskog direktora u Eintrachtu u kojem nastupa Haris Seferović. Napadač bh. porijekla se trenutno nalazi u maloj krizi, a Bobić ističe da mu kao primjer može poslužiti upravo Ibišević koji je nakon teških trenutaka postao najbitniji igrač Herthe.  

"Seferović je već neko vrijeme u svojevrsnoj krizi, ali treba imati na umu da je prošle sezone postigao važne golove za Eintracht, prije svega protiv Nurnberga. Mislim da treba imati strpljenja. Napadačima nije strano da se nađu u takvoj situaciji", kazao je Bobić, dodavši:

"Dovoljno se prisjetiti Ibiševića. U Stuttgartu je jedno vrijeme bio otpisan, prolazio je kroz teške trenutke, ali u Herthi je danas najbitniji igrač. Bitno je samo da se ne izgubi samopouzdanje", dodao je Bobić. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Seferović se tokom ljetnog prijelaznog roka dovodio i u vezu sa odlaskom iz Eintrachta, međutim od toga neće biti ništa. To je, između ostalog, potvrdio i sam Bobić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi