Stoper Želje nakon poraza

Bogdanović: Ovo je stvarno veliki šok za nas

Fudbaleri Željezničara remijem od 2:2 u revanš susretu 2. pretkola Europa lige protiv makedonskog Metalurga na Olimpijkom stadionu Koševu eliminisani su iz daljeg toka ovoga prestižnog takmičenja.

Gol Mileta Krsteva iz druge minute sudijske nadoknade za konačnih 2:2 bio je koban za sarajevske Plave.

Jedini fudbaler tima sa Grbavice koji je nakon negativnog rezultata po Željezničar pristao na razgovor sa novinarima u mix zoni bio je stoper ekipa Admira Adžem Jasmin Bogdanović.

"Prvo poluvrijeme smo stvarno bili bili. Imali smo te šanse, zabili smo prvi gol i otišli sa prednošću na poluvrijeme. Nakon što smo dali taj drugi gol, nekako smo se povukli, oni su nam dali ta dva gola na naše greške i doživjeli smo pravi šok. Ovom prilikom želim da se zahvalim navijačima na velikoj podršci, a ovo je stvarno veliki šok za nas", istakao je defanzivac kluba iz Zvorničke 27.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pored dva gola Metalurg je imao kod vodstva Željezničara od 2:0 jedanaesterac koji nije uspio iskoristiti. Umjesto da to bude stvar koja će prelomiti utakmicu i dati krila Plavima, desilo se upravo ono suprotno. Od tog trenutka na terenu je dominirala gostujuća ekipa.

"Poslije tog penala oni kao da su dobili krila, a mi kao da smo doživjeli šok. Nakon što smo primili taj prvi gol djelovali smo neprepoznatljivo na terenu. Oni su na kraju zabili za 2:2 i šokirali cijeli stadion, ohladili sve", rekao je Jasmin Bogdanović nakon meča.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.