Bonucci tek došao u Milan, a već želi novog saigrača

Preporučio Milanu pojačanje

Bonucci tek došao u Milan, a već želi novog saigrača

Novo pojačanje Milana, Leonardo Bonucci, već je od uprave kluba tražio pojačanje u napadu.

Bonucci je jučer stigao u redove Rossonera za 40 miliona eura nakon sedam sezona provedenih u Juventusu, a danas je obavio ljekarske preglede. 

On je očito svjestan da Milanu nedostaje jedan klasični napadač, a njegova želja je da naredne sezone to bude Alvaro Morata iz Real Madrida. Podsjetimo, njih dvojica su zajedno igrala u Juventusu, pa je očito Morata Bonucciju ostao u lijepom sjećanju te smatra da je pravi napadač za Milan.

Osim Milana, Moratu će pokušati dovesti i Chelsea, a postoji opcija da će španski napadač na kraju i ostati u Real Madridu. Naravno, osim Morate, kada je u pitanju napad, Milan je zainteresovan i za Aubameyanga te Belottija. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi