Bonucci: Više nemamo pravo na grešku

Defanzivac Juventusa pred nastavak sezone

Bonucci: Više nemamo pravo na grešku

Fudbaleri Juventusa doživjeli su prošle sedmice i četvrti ovosezonski poraz u Seriji A, a ovog puta bolja od njih bila je ekipa Fiorentine koja je slavila sa 2:1.

Priliku za popravni Stara dama imat će ovog vikenda kada u Torinu dočekuju ekipu Lazija. Defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci poručuje da on i saigrači nemaju pravo na kiks u ovom meču.

"Lazio je mnogo napredovao u proteklom periodu pod vodstvom Simonea Inzaghija. Oni znaju kako žele igrati i definitivno su veoma težak protivnik. Imaju veoma dobre fudbalere poput Immobilea, Felipe Andresona i ostalih koji mogu biti veoma opasni iz konta napada. Što se nas tiče, mi ćemo također morati biti dobri iz kontri. U Juventusu vam nije dopušteno da pogriješite u dva vezana meča. Nije nam više dozvoljeno da pravimo greške. Izgubili smo nekoliko veoma važnih utakmica i sada više nemamo pravo na kiks jer nije mnogo vremena ostalo do kraja", rekao je Bonucci.

Podsjetimo da je Juventus još uvijek lider Serije A s 45 bodova i mečem manje od Rome koja ima 44 boda i nalazi se na drugom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi