Cani prijeti otkaz u Laziju?

Ukoliko bude kažnjen

Cani prijeti otkaz u Laziju?

Albanski fudbaler, Lorik Cana, zbog incidenta koji se desio na utakmici između Srbije i Albanije mogao bi dobiti otkaz u svom klubu Laziju.

Tako barem tvrdi italijanski list "Messegero", u kojem piše da ukoliko Canu kazne zabranom igranja, tim iz Rima uručit će otkaz svom 31-godišnjem fudbaleru.

Cana bi zbog nasilnog ponašanja mogao biti kažnjen neigranjem od šest do 18 mjeseci, a pomenuti list povezao se i na napad Zvonimira Bobana na policajca u meču Dinama i Zvezde, kada je Boban kažnjen sa devet mjeseci zabrane igranja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.