Capello: Real je mašina, nema mu ravnog
Foto: EPA

Ruski selektor hvali Kraljeve

Capello: Real je mašina, nema mu ravnog

E. Škorić

Ruski selektor Fabio Capello hvalio je Real Madrid, koji ima impresivan niz pobjeda ove sezone.

Real je nanizao 19 pobjedu i traži nastavak fascinantne serije večeras protiv meksičkog Cruz Azula u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva.

“Moglo bi se reći da ostali timovi nisu na Realovom nivou. Real je mašina, ostalo su samo timovi”, rekao je Capello, dodavši:

“Real je sa druge planete. Možda jedan od najboljih timova u povijesti nogometa. Ancelotti ima tim za koji vjeruje da je najbolji. Madrid želi da pobijedi u svakoj utakmici. Imaju sve, dobro se brane,  sjajan vezni red, vrhunske napadače”.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.