Capello: Utakmica se trebala odmah prekinuti

Ruski selektor nakon utakmice

Capello: Utakmica se trebala odmah prekinuti

E. Škorić

Ruski selektor Fabio Capello smatra da se utakmica morala ranije prekinuti.

Rusija je u Podgorici večeras gostovala Crnoj Gori i taj susret prekinut je u 67. minuti kada je Kombarov prijavio sudiji Denizu Ayetkinu da je pogođen s tribine. 

Prethodno je ruski golman Akinfejev pogođen bakljom u glavu poslije svega 10 sekundi i Capello smatra da je tada trebalo da se prekine susret.

“Meč je morao odmah završiti nakon što je Akinfejev pogođen, ali mi smo morali da nastavimo igrait jer je to delegat tražio. Svejedno, vjerujem da je donesena ispravna odluka što se meč prekinuo”, kazao je Capello na konferenciji za novinare po završetku utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.