Casillas odbio sve ponude zbog Liverpoola
Foto: EPA

Ima predugovor s Redsima?

Casillas odbio sve ponude zbog Liverpoola

E. Škorić

Pomalo zaboravljeni golman Iker Casillas napustit će Porto i karijeru možda nastavlja u Engleskoj.

Jedan od najboljih golmana svih vremena sada je u Portu na posudbi iz Real Madrida, ali mu je ugovor istekao i nije poznato gdje nastavlja karijeru.

Stigle su mu brojne bogate ponude iz Kine, Turske, Katara, no Iker bi radije u neku "normalnu" ligu i želi ponovo da se okuša na visokom nivou, pa je ponuda s Otoka najprimamljivija.

Španac je navodno počeo pregovore s Liverpoolom i AS tvrdi da već ima perdugovor s Redsima. Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp želi Casillasa, pošto nije zadovoljan Mignometol i Kariusom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi Casillas trebao da brani i u Ligi prvaka, gdje je ranije imao uspjeha kao golman Real Madrida. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi