Cifra od koje boli glava: Zato je Mourinhu svejedno

Dobro će zaraditi ako mu daju otkaz

Cifra od koje boli glava: Zato je Mourinhu svejedno

E. Škorić

Jose Mourinho dobio je podršku igrača i rukovodstva Chelseaja.

Mourinhov klub ove sezone izgleda očajno, što pokazuje i sama tabela Premier lige. Plavci s lakoćom gube, nisu ni sjena od one ekipe koja je prošle sezone osvojila naslov u Engleskoj.

Unatoč tome, Mourinho ima podršku svih u klubu, a vjeruje mu i vlasnik Roman Abramovič. 

Daily Star je u srijedu na naslovnici svog printanog izdanja donio zanimljivu priču. Naime, DS tvrdi da bi Chelsea morao da plati čak 37.5 miliona funti odštete ukoliko želi da Mourinho ode prije isteka ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Valjda vam je sada jasno zašto je toliko cijenjen na Stamford Bridgeu i zašto je njegovo otpuštanje nemoguće ni nakon očajnih utakmica...

Uostalom, sam Mourinho tvrdi da je najbolji na svijetu i ne brine se da li će biti otpušten. Čak i ako bude otpušten, bit će sretan obzirom na iznos koji će u tom trenutku zaraditi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.