Claudio Bravo našao klub?

Napušta City

Claudio Bravo našao klub?

E. Škorić

Claudio Bravo želi da napusti Manchester City i u opticaju je prelazak u Italiju.

U Milanu još nisu sigurni šta će se desiti na ljeto, odnosno hoće li talentovani 18-godišnji golman Gianluigi Donnarumma ostati ili otići, mada je sve izvjesnije da će ga Rossoneri dobro unovčiti.

Donnarummin agent je Mino Raiola, inače dobar prijatelj Josea Mourinha i upravo se Manchester United spominje kao Donnarummina naredna destinacija, ali otom potom.

Ukoliko ovaj sjajni golman napusti Rossonere, na San Siru već sada imaju alternativu. Prema pisanju medija u Italiji, Claudio Bravo je na meti crveno-crnih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iskusni čileanski golman nije se proslavio ove sezone u Manchester Cityju i želi da ode iz Etihada, pa bi njegov novi klub mogao da bude Milan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi