Conte izbacuje dvojicu defanzivaca
Foto: EPA

Cahill i Ivanović višak

Conte izbacuje dvojicu defanzivaca

M. Šljivak
Teme:

Menadžer Chelseaja Antonio Conte odlučio je da iz prvog sastava izbaci Garyja Cahilla i Branislava Ivanovića.

Oni vjerovatno neće biti u prvom sastavu u narednim utakmicama, jer se nalaze u veoma lošoj formi, a posebno se to odnosi na Cahilla.

Ovaj fudbaler je u nekoliko utakmica zaredom pravio kardinalne greške, a sa lošim nastupima iz prošle sezone nastavio je i Ivanović, pa će ih Conte preseliti na klupu.

Italijanski stručnjak navodno razmišlja i o promjeni taktike, pa će s povratkom Johna Terryja u ekipu zaigrati s tri štopera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova taktika je bila veoma uspješna za vrijeme dok je Conte vodio Juventus, a hoće li tako biti i u Premiershipu, vidjećemo u narednim mjesecima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi