Cristiano Ronaldo spreman za prvaka Evrope

Najbolji fudbaler Real Madrida se vraća na teren

Cristiano Ronaldo spreman za prvaka Evrope

Navijači madridskog Reala mogu odahnuti, njihov najbolji fudbaler spreman je da se vrati na teren saopštila je španska Marca. 

Cristiano Ronaldo bit će spreman za duel sa minhenskim Bayernom koji je na rasporedu u srijedu. Jedina dilema je da li će Portugalac početi od prve minute, ili će svoju priliku čekati sa klupe za rezervne igrače. Povreda je stavljena pod kontrolu i Ronaldo više ne želi gledati svoje saigrače sa tribina. 

Naravno, Madriđani moraju biti oprezni, jer bi obnavljanje povrede pred sami finiš sezone moglo imati katastrofalne posljedice po ekipu sa Santiago Bernabeu stadiona. Oprezan je i Ronaldo, prije svega jer se približio i centralni fudbalski događaj sezone, Svjetsko prvenstvo u Brazilu. 

Ipak Ronaldo nije igrao od drugog aprila i utakmice sa Borussijom Dortmund na Santiago Bernabeu. Prvo je imao problema sa koljenom, a potom i sa povredom prepona. Sada je čini se spreman da nastavi odličnu sezonu, a ukoliko zatrese mrežu Bavaraca postat će najbolji strijelac Lige prvaka u jednoj sezoni, svih vremena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.