Čudna odluka Zidanea: Ronaldo i Kroos izostavljeni iz tima
Foto: EPA

Zidane odmara igrače

Čudna odluka Zidanea: Ronaldo i Kroos izostavljeni iz tima

M. Šljivak

Fudbaleri Real Madrida večeras će u La Coruni odigrati meč 34. kola španske Primere.

Nakon poraza od Barcelone u velikom derbiju, čime su se Katalonci izjednačili s Kraljevima na vrhu tabele, večeras će Real znatno oslabljen ući u meč protiv Deportiva.

Trener tima iz Madrida Zinedine Zidane, odlučio je da u ovom meču odmoru Cristiana Ronalda i Tonija Kroosa i oni  večeras neće nastupiti u poprilično važnom meču za kraljevski kluba.

Zidane je odlučio da odmori ove fudbalere zbog teškog rasporeda do kraja sezone, a pored ovog dvojca Real neće moći da računa na povrijeđenog Garetha Balea, te suspendovanog Sergija Ramosa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U večerašnjem meču na teren bi se mogao vratiti Raphael Varane, koji bi trebao zamijeniti Ramosa na pozicijama štopera, a od prve minute ćemo na terenu vjerovatno vidjeti i Jamesa Rodrigueza.

Susret Deportiva i Reala se igra večeras na stadionu Riazor od 21:30.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi