Di Matteo se ne predaje: U nogometu je sve moguće
Foto: EPA

Schalke na pragu eliminacije, ali...

Di Matteo se ne predaje: U nogometu je sve moguće

E. Škorić

Roberto Di Matteo smatra da će biti teško u Madridu, ali da ne treba odustati od vjerovanja u četvrtfinale.

Schalke je izgubio s 2:0 od Reala u Gelsenkirchenu i trebalo bi se dogoditi čudo da njemački klub prođe među osam najboljih u Evropi.

“Bit će jako, jako teško pobijediti u Madirdu, ali u nogometu je sve moguće. Moramo vjerovati”, poručuje Di Matteo, te dodaje:

“Odigrali smo dobru utakmicu, naravno jako tešku jer je Real bio s druge strane. Možda bi sve drugačije bilo da je ona lopta umjesto na prečki završila u golu. Da smo tada izjednačili…”.

“Real je možda imao tri šanse i postigao je dva  gola i to je ta razlika u kvalitetu. Ostaje žal, ali vjerovat ćemo još da možemo do čuda”, ističe Italijan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.