Didier Drogba još jednom pokazao ljudsku veličinu

Lijepa gesta fudbalera fudbalera Chelseaja

Didier Drogba još jednom pokazao ljudsku veličinu

Fudbaler Chelseaja, Didier Drogba, još jednom pokazao je svoju humanost, tako što je podijelio opremu školama iz Obale Slonovače.

Drogba je putem svoje fondacije "Didier Drogba" podijelio čak 5000 paketa školske opreme, koju čine knjige, torbe i raznorazna pomagala za matematiku.

Ovaj slavni fudbaler poručio je da će i u narednom periodu pomagati narodu u Obali Slonovače, a također planira da u svojoj zemlji izgradi pet bolnica. Prva je započeta s gradnjom još prije dvije godine, a njega izgranja košta ukupno tri miliona funti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti