Direktor Milana: Nova pojačanja nisu planirana
Foto: EPA

Fassone ističe i da je izuzetno sretan zbog dolaska Kalinića

Direktor Milana: Nova pojačanja nisu planirana

Izvršni direktor Milana, Marco Fassone je veoma zadovoljan posljednjim pojačanjem svoje ekipe, Nikolom Kalinićem, ali i ističe da Rossoneri ne planiraju više pojačanja u ovom prelaznom roku.

Rossoneri su ovog ljeta nemilice trošili, a Nikola Kalinić, sjajni hrvatski napadač, predstavljao je 11 pojačanje Milana na ovom prelaznom roku. On je u Milan stigao na jednogodišnji posudbu, s tim što Rossoneri imaju obavezu da njegov ugovor, po isteku posudbe, otkupe od Fiorentine, a Viole će od njegovog transfera, u konačnici, inkasirati oko 25 miliona eura.

"Veoma sam sretan zbog Kalinićevog dolaska", istakao je Marco Fassone, pa se osvrnuo i na mogućnost novih pojačanja na San Siru:

"Druga pojačanja? U ovom momentu nova pojačanja nisu planirana."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi