Džeko: Biće teško, ali možemo dalje

Wolfsburg na Fulham

Džeko: Biće teško, ali možemo dalje

Wolfsburg će u četvrtfinalu Evropske lige prolazak dalje tražiti protiv engleskog Fulhama, a najbolji igrač Vukova Edin Džeko smatra kako njegova ekipa može proći dalje.

Nakon pobjede u produžetku nad Rubinom iz Kazana, te sve boljih igara u Bundesligi, poraslo je samopouzdanje Wolfsburga, koji će plasman u polufinale Evropske lige tražiti protiv Fulhama..

"Fulham nije bezazlena ekipa, a o tome govori i podatak da su eliminisali Juventus. Protiv Engleza nije lako igrati, ali ako budemo na svom nivou mislim da možemo proći dalje. Prednost nam je svakako što drugi susret igramo kući, ali i u Londonu moramo odigrati dobro i pokušati postići barem jedan gol", rekao je Edin Džeko za njemačke medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.