Džeko, Lescott, Richards i Barry treba da odu?

Čitaoci Manchester Evening Newsa

Džeko, Lescott, Richards i Barry treba da odu?

Protekle sedmice časopis Manchester Evening News sproveo je anketu među čitaocima svog online izdanja kojim od fudbalera Manchester Cityja bi klub trebao produžiti ugovor, a sa kojim od igrača ekipe sa Etihada bi saradnja trebala biti okončana na kraju ove sezone.

Četvorici fudbalera iz aktuelnog sastava ekipe Manuela Pellegrinija ističe ugovor, dok čak sedmorici fudbalera ugovori sa Građanima ugovor ističe u narednih 12 mjeseci.

U anketi je Manchester Evening News pitao svoje čitaoce sa kojim bi fudbalerima klub trebao produžiti saradnju na osnovu njihovih nastupa i igara u ovoj sezoni.

Prema glasovima u anketi među igračima Manchester Cityja sa kojima klub ne bi trebao produžiti ugovor nalazi se i bh. reprezentativac Edin Džeko, a pored njega na ovom "spisku" su: Joleon Lescott, Dedryck Boyata, Gareth Barry, Richard Wright,Martin Demichelis, Micah Richards i John Guidetti.

Među fudbalerima sa kojima bi rukovodstvo Građana prema mišljenju navijača trebalo produžiti ugovor su Aleksandar Kolarov (ugovor na dvije godine), James Milner, Samir Nasri (ugovor na 3+ godine), Joe Hart, Vincent Kompany, David Silva, Yaya Toure, Sergio Aguero (produženje ugovor na 3+ godine), dok se o statusu Matije Nastasića i Stevana Jovetića navijači nisu izrazili.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.