Eintracht iz Frankfurta zainteresovan za bivšeg bh. kadeta

Gaćinović u Bundesligi?

Eintracht iz Frankfurta zainteresovan za bivšeg bh. kadeta

Miloš Gaćinović bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti redove Vojvodine i preseliti u njemačku Bundesligu.

Kako javljaju tamošnji mediji, za nekadašnjeg igrača kadetske bh. reprezentacije zainteresovan je bundesligaš Eintracht iz Frankfurta, koji je za dovođenje spreman izdvojiti oko dva miliona eura. 

Podsjećamo, Gaćinović je nedavno sa U20 reprezentacijom Srbije osvojio Svjetsko prvenstvo u Novom Zelandu, a pored Vojvodine još je igrao za trebinjski Leotar. Za njegove usluge još su veliki interes pokazali Crvena zvezda, Partizan, Groningen, kao i portugalski Porto. 

Gaćinović je sa svojih 20 godina već imenovan i za kapitena Vojvodine, a za više od dvije godine upisao je 60 nastupa i pritom postigao trinaest golova za tim iz Novog Sada. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.