Enrique: Biće još teških izazova pred Barcelonom
Foto: EPA

Trener Barce pred APOEL

Enrique: Biće još teških izazova pred Barcelonom

M. Šljivak

Trener Barcelone Luis Enrique smatra kako će pred Barcelonom biti još teških izazova u ovoj sezoni.

Pred meč s ekipom APOEL-a, trener katalonskog tima je istakao kako će vjerovatno teška faza biti ponovo pred Barcelonom i da to ima utjecaja na velike timove.

"Biće još teških izazova pred nama. Nadam se da griješim, ali nekad se teška vremena ponove. To utječe na velike timove, ali sve je to dio jednog procesa", rekao je trener Barcelone, koji očekuje težak meč protiv APOEL-a.

"Očekujem težak meč kao što je to bio i u prvom susretu. Biće jako teško. Nama su potrebni bodovi kako bismo završili na prvom mjestu. APOEL je još jedan korak do tog cilja", istakao je Luis Enrique pred duel s kiparskim timom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.