Enzo Diaz priznao: Želi me Manchester United

Fudbaler koji nastupa u Argentini

Enzo Diaz priznao: Želi me Manchester United

Mladi Enzo Diaz (21) priznao je da ga prati Manchester United, ali je poručio da je fokusiran na sadašnjost i da želi nastaviti sa dobrim partijama. 

Radi se o fudbaleru koji nastupa za ekipu Agropecuarija u argentinskoj drugoj ligi, a igra na poziciji lijevog beka, baš onoj koja treba Joseu Mourinhu i Manchester Unitedu. 

Diaz je tek ove sezone ušao u prvi tim Agropecuarija, ali je impresionirao skaute Uniteda iako je odigrao samo šest mečeva u ligi ove sezone. On je za Ataque Futbolero otkrio da je u subotu ujutru saznao za interes Uniteda. 

"Saznao sam to u subotu ujutru, ali kasnije nisam ni sa kim pričao o tome osim sa agentom. Moj agent mi je rekao da su oni oduševljeni mojim igrama i da me žele vidjeti u još nekoliko utakmica. San svakog igrača je da zaigra u Manchester Unitedu, sigurno. Ipak, moram ostati fokusiran na ono što radim, ali i uživati u ovom trenutku", rekao je Diaz za Ataque Futbolero. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, United ima problema sa pozicijom lijevog beka jer Ashley Young igra iznuđeno na toj poziciji, dok je Luke Shaw često povrijeđen i vjerovatno će obojica napustiti klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi