Eto'o: Vardyju svaka čast, ali nije on Leicesterov fenomen

Obožava Ranierija i Leicester

Eto'o: Vardyju svaka čast, ali nije on Leicesterov fenomen

E. Škorić

Divna bajka iz Leicestera dobila je još jednog obožavatelja, a riječ je o Samuelu Eto'u.

Legendarni kamerunski napadač samo je jedan u nizu sportista koji su oduševljeni sezonom Leicestera, malog kluba koji krupnim koracima korača prema tituli.

"Imao sam priliku da dijelim ljubav s mnogo klubova, a sada je osjećam prema Ranieriju i Leicesteru", rekao je Eto'o, dodavši:

"Jamie Vardy? On je jako dobar, ali Ranieri je Leicesterova magija. Nevjerovatno. Ovo je iznenađenje za sve i siguran sam da će Leicester osvojiti titulu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester pet kola prije kraja ima sedam bodova više od Tottenhama, a igrat će još protiv West Hama, Swanseaja, Uniteda, Evertona i Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi