Falcao još jednom dokazao da je veliki majstor

Donio važnu pobjedu svojoj ekipi

Falcao još jednom dokazao da je veliki majstor

E. Čaušević

Fudbaleri Monaca ostvarili su pobjedu protiv Dijona (2:1) nakon preokreta u okviru 33. kola francuske Ligue 1. 

Jardim je u sinoćnjooj utakmici odlučio odmariti nekoliko prvotimaca, ali to mu se nije isplatilo jer su gosti u 42. minuti stigli do prednosti. Trener Monaca bio je primoran da u drugom poluvremenu u igru uvede Falcaa i to s ispostavilo kao ključni potez.

Falcao je sjajno izveo slobodnjak u 69. minuti, lopta je pogodila prečku, a u mrežu ju je pospremio Dirar. Desetak minuta kasnije Monaco je ponovo dobio slobodan udarac, a Falcao je bio pored lopte. Kolumbijac je maestralno izveo slobodnjak, te je svojoj ekipi donio tri veoma važna boda u borbi za titulu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi