Trener Borussije nakon pobjede nad Sarajevom

Favre: Nije gotovo, Sarajevo je u gostima jako opasno

Iako su u prvom susretu večeras u Sarajevu njegovi izabranici slavili sa 3:2, te tako pred revanš stekli veliku prednost, trener Borussije M'Gladbach Lucien Favre svjestan je da još uvijek ništa nije gotovo.

"Jako teška utakmica, Sarajevo je odigralo jako dobro tehnički, puno su trčali i pravili su nam probleme. Pobijedili smo 3:2, postigli smo lijep treći pogodak, mogli smo pogoditi i četvrti put. Ipak moramo još puno raditi i korigovati neke stvari," rekao je Favre. 

"Gledao sam nekoliko utakmica Sarajeva, dobro smo se pripremili. Atmosfera je bila odlična, ali nije nas iznenadilo ništa, dobro smo se spremili. Sarajevo je igralo taktički dobro i tražilo je pas igru. Opet kažem, moramo još puno raditi. Sarajevo je izgubilo i od Haugesunda i od Atromitosa na svom terenu, svjestan sam da ovo nije gotovo," kaže Favre. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti