FIFA i Panini lansirali online album slikica za SP 2014

Od danas i online skupljanje

FIFA i Panini lansirali online album slikica za SP 2014

Groznica koja već dobro drma Bosnu i Hercegovinu, a vezena je za skupljanje Paninijevih slikica za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, od danas se proširila i na internet.

Naime, poznati proizvođač u saradnji sa FIFA-om, koja je odlučila "ugostiti" Paninijev online, danas je uz podršku Coca-Cole koja je glavni partner u ovome projektu, uspješno lansirao kampanju online skupljanja Paninijevih slikica za Mundijal. 

Fudbalski fanovi širom svijeta sada su u mogućnosti da skupljaju i razmjenjuju slikice na internetu. 

Za jedan kod odštampan na pozadini svake "zlatne" slikice koji nakon registracije na FIFA.com unesete u aplikaciju dobijete virtualni paketić sa pet sličica.

Ipak, za razliku od albuma u kojem se nalazi 640, ovaj virtualni je nešto "skraćen" pa u njemu ima mjesta za 424 slikica. Prema određenim pravilima tokom jednog dana na osnovu svojih kodova koje se unijeli u aplikaciju možete dobiti maksimalno pet paketića, dakle 25 slikica.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Članovi foruma portala SportSport.ba već su aktivni u razmijeni virtualnih sličica, a priključiti im se možete na sljedećim "adresama" ID: 43 - password: sportsport.ba, ID: 182 - password: 15042014 i ID: 183 - password: sportsport.ba.

Sve diskusije i informacije vezano za ovu temu možete čitati ili pisati na našem forumu klikom na >>>OVDJE<<<

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.