Filip Đorđević doživio prelom noge

Na utakmici protiv Milana

Filip Đorđević doživio prelom noge

Fudbaler Lazija i reprezentativac Srbije Filip Đorđević teško je povrijeđen na utakmici u kojoj je njegov tim slavio protiv Milana (3:1).

Napadač je tešku povredu doživio u 81. minuti nakon čega je odmah napustio teren. U bolnici mu je konstatovan prelom skočnog zgloba desne noge i početkom naredne sedmice bit će podvrgnut operaciji.

Najvjerovatnije će Đorđević propustiti ostatak sezone, što će biti veliki hendikep za Lazio koji namjerava nakon dugo vremena izboriti učešće u Ligi prvaka.

Sjajni napadač je i nakon teške povrede ostao nasmijan i odlučio se putem Twittera zahvaliti svim onim koji su mu poželjeli brz oporavak nakon što se pročulo za tešku povredu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.