Gattuso: Juve večeras zavisi od Vidala i Pogbe

Trener OFI Crete

Gattuso: Juve večeras zavisi od Vidala i Pogbe

Bivši fudbaler Milana a danas trener OFI Crete, Gennaro Gattuso, iznio je za grčke medije svoja očekivanja od duela Olympiakosa i Juventusa.

"Neće Juventusu biti lako u Pireju, Olympiakos je vrlo nezgodan tim. Ako mene pitate, večeras će Juventus najveću bitku voditi na sredini terena. Ako tu ostvare prednost, slavit će. Večeras će Juve najviše zavisiti od Vidala i Pogbe i ta dva igrača mogu donijeti prevagu", rekao je Gattuso.

Gennaro Gattuso je za vrijeme igračke karijere nastupao za Milan zajedno sa Andreom Pirlom, koji će večeras biti na terenu Karaiskakisa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.