"Giovinco je mali genije, ali sramota je što igra u MLS-u"

David Luiz izrazito cijeni omalenog Italijana

"Giovinco je mali genije, ali sramota je što igra u MLS-u"

Sebastian Giovinco je prošle sezone bio jedan od najboljih fudbalera u MLS ligi, u kojoj brani boje Toronta.

Ovaj omaleni napadač je u prošlosti nastupao za Juventus, s kojim je igrao utakmice najvišeg nivoa u kojim se susretao sa najboljim fudbalerima današnjice.

Jedan od onih koji po dobrom pamte Giovinca je i sadašnji fudbaler PSG-a David Luiz, koji je izjavio kako je za jednog takvog majstora sramota da igra u Americi.

"Kada sam ga prvi put vidio, nije izgledao kao profesionalni fudbaler već kao dijete od 15 godina. Ali, kada je prvi put dodirnuo loptu, shvatio sam o kakvom se igraču radi", rekao je David Luiz, te nastavio:

"Poslije utakmice sam tražio njegov dres, jer ga želim dati sinu kada ga budem imao. Sada igra u MLS-u i mislim da je to sramota. On je 'mali genije' i nadam se da ću se ponovo sresti s njim na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi