Gradiščanac ponovo oblači dres Vojvodine?

Ožegović želja Ivanovića

Gradiščanac ponovo oblači dres Vojvodine?

D. Vejo

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Ožegović sve je bliži povratku na Karađorđe.

Novi šef struke Lala Dragan Ivanović po svaku cijenu želi vidjeti mladog i talentovanog centarfora na spisku svojih izabranika.

Crveno-bijelima potrebna je klasična devetka s obzirom da je Vojvodinu napustio napadač Ašćerić, pa je s toga Ožegović jedna od opcija ali i želja Novosađana.

Pomenuti fudbaler dobro poznaje Novi Sad i Vojvodinu, s obzirom da je u tom klubu doživio pravi procvat u svojoj igračkoj karijeri, te privukao interesovanje mnogih klubova.

Prije tima sa Banovog brda, Ožegović je igrao u Kini za tamošnji Changchun Yatai.

Karijeru je počeo u Kozari iz Gradiške, nakon čega prelazi u redove Crvene zvezde, zatim su uslijedili Banat, Voždovac Rad, Borac Čačak, a zatim i Vojvodina pa sve do istočne Azije te povratak na travnate podloge Super lige Srbije gdje trenutno brani boje Čukaričkog.

Popularni "Ubica" kako mu je nadimak glasio dok je branio boje novosadskog tima, prema svemu sudeći mogao bi se vratiti bivšoj ljubavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi