Griezmann otkrio ko zaslužuje Zlatnu loptu

Napadač jasno rekao

Griezmann otkrio ko zaslužuje Zlatnu loptu

D. Vejo

Fudbaleri francuske reprezetancije izgubili su u finalu Eura pred svojom publikom.

Portugalci su u srce Francuske zabili nož, koji je napravio velike rane. Jedan od onih koji su ronili u suzama nakon poraza, bio je i Antoine Griezmann. Nakon što su se emocije slegle, rekao je ko po njegovom mišljenju zaslužuje Zlatnu loptu.

"Poraz još boli. Portugalci su iskoristili svoje šanse mi nismo i to je to. Ostaje velika žal za propuštenim prilikama. Mislim da ove godine Zlatnu loptu treba dobiti Cristiano Ronaldo.  Osvojio je Ligu prvaka a sada i Euro. Pored toga, jednu formu drži već par godina, te je zbog toga jedan od najboljih igrača na svijetu", rekao je za inostrane medije napadač Francuske, Antoine Griezmann.

Francuz iza sebe imaj zavidnu statistiku kada je u pitanju minulo prvenstvo. Prvije strijelac istog sa šest pogodaka, ali je također proglašen i za najboljeg igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi