Gudjohnsen: Želio bih zaigrati sa Ronaldinhom u Chapecoenseu

Islanđanin otvoreno rekao

Gudjohnsen: Želio bih zaigrati sa Ronaldinhom u Chapecoenseu

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana, u medijima se pojavila informacija da će Brazilac Ronaldinho zaigrati za Chapecoense, ali istu je opovrgnuo njegov brat Roberto Assis. 

On je kazao da su informacije lažne, te da su njegov brat i on spremni da pomognu ovom klubu, ali još uvijek ne znaju na koji način.

Pored Ronaldinha, pričalo se i da bi Islanđanin Eidur Gudjohnsen mogao obući dres ovog tima. Povodom svega, oglasio se i sam islandski centarfor.

"Poštovanje za Chapecoense, zaigrao bih za njih, ako imaju mjesto za mene. Ako ništa drugo, da bar još jednom zaigram sa Ronaldinhom, bilo bi lijepo", rekao je Eidur Gudjohnses.

Podsjetimo, ova dva fudbalska velemajstora, zajedno su rušili protivnike u Primeri, igrajući za Barcelonu 2006. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi