Haos u Genovi: Navijači napali autobus svoje ekipe

Bijesni nakon poraza od Pescare

Haos u Genovi: Navijači napali autobus svoje ekipe

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Genove danas su doživjeli težak poraz na gostovanju od fenjeraša Pescare (5:0) u okviru 25. kola Serije A.

Ekipa Genove bila je favorit u današnjoj utakmici, ali je Pescaru napustila sa pet golova u svojoj mreži. Pescari je ovo bila tek druga pobjeda u prvenstvu što je dodatno naljutilo navijače koji su doputovali danas iz Genove da bodre svoj tim.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je grupa navijača Genove napala autobus u kojem su se nalazili igrači ove ekipe. Na svu sreću niko nije bio povrijeđen, a desetak navijača uhapsila je italijanska policija.

Navodno, trener Genove, Ivan Jurić, večeras će dobiti otkaz jer njegova ekipa nije upisala pobjedu još od decembra. U zadnjih osam utakmica njegov tim osvojio je samo dva boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi