Hazard: Imamo tim koji može osvojiti Ligu prvaka

Ponajbolji igrač Chelseaja

Hazard: Imamo tim koji može osvojiti Ligu prvaka

Jedan od najboljih, a po mišljenju mnogih i najbolji fudbaler Chelseaja, Eden Hazard, istakao je svoje planove za ovu sezonu Lige prvaka.

"Imam ambicije da osvojim ovo takmičenje, i one su iste kao i kada sam dolazio u Chelsea. Imamo tim sa kojim možemo osvojiti ovo takmičenje, ali ne treba zaboraviti ni ostale konkurente. Prije svega, mislim na Real Madrid koji je aktuelni prvak, te Bayern koji je uvijek opasan i jak", rekao je Hazard te dodao:

"Nisu oni jedini timovi koji pretenduju na osvajanje Lige prvaka, ima ih još. Nama je za sada najvažnije da prođemo ovu grupu koja nije bezazlena. Ima dosta kvaliteta u našoj grupi i prvo moramo preskočiti tu prepreku a zatim, ja se nadam, idemo do kraja".

Chelsea se nalazi u Grupi G zajedno sa Schalkeom, Sportingom i Mariborom. Takmičenje je, kao što je već poznato, otvorio neočekivanim remijem na svom terenu protiv Schalkea a u okviru drugog kola se sastaje sa Sportingom.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.