HNS kažnjen zbog ispada navijača u Sofiji

Još uvijek se isčekuje kazna za Milano

HNS kažnjen zbog ispada navijača u Sofiji

Teme:

Hrvatski nogometni savez dobio je od UEFA-e kaznu u iznosu od 60.000 eura zbog kratkotrajnog prekida kvalifikacionog susreta između Bugarske i Hrvatske odigranog u Sofiji.

Disciplinska komisija UEFA odlučila je kazniti Bugarski fudbalski savez sa 95.000 eura dok su Hrvati prošli nešto bolje.

Domaći navijači zapalili su baklje i počeli gađati gostujuće, koji nisu ostali bez odgovora te su uzvratili istom mjerom.

HNS je još uvijek u isčekivanju kazne za divljanje navijača u Milanu, pa im je ova kazna došla kao 'uvertira' pred ono što slijedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.