Haos u svlačionici: Zidane se sukobio s igračem

Ceballos nezadovoljan minutažom

Haos u svlačionici: Zidane se sukobio s igračem

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Real Madrida za vikend su uspjeli na domaćem terenu savladati Malagu sa 3:2 u meču 13. kola španske La Lige.

Kraljevski klub ove sezone ne igra onako kako smo navikli od ekipe Zinedinea Zidanea, ali za Real je najbitnije da je upisao tri boda protiv neugodne Malage. Međutim, španski mediji prenose da atmosfera u svlačionici prvaka Španije nije baš najbolja.

Kako piše Don Balon, francuski stručnjak i Dani Ceballos su se sukobili u svlačionici nakon utakmice protiv Malage. Navodno, mladi španski fudbaler je nezadovoljan što ima veoma malu minutažu u Real Madridu u koji je stigao ljetos iz Betisa.

Ceballos je imao i ponudu Barcelone, ali je na kraju odlučio da zaigra za Kraljeve. Međutim, jasno je da Zidane ne računa baš previše na ovog igrača što je Ceballos odlučio otvoreno da kaže nakon utakmice. Navodno, u sve su se uključili Sergio Ramos i Isco koji su izveli Ceballosa iz svlačionice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi