Hrabri Fernandes "odbrusio" Mamiću, pa potjeran s treninga

Čileanac počeo praviti probleme

Hrabri Fernandes "odbrusio" Mamiću, pa potjeran s treninga

Fudbaleri Dinama nakon otkazane utakmice protiv Hajduka odradili su trening na glavnom maksimirskom terenu, koji u dobrom sjećanju neće ostati ofanzivcu Junioru Fernandesu. 

Naime, kada je Čileanac promašio jednu od velikih prilika, Zoran Mamić odlučio ga je poslati u svlačionicu, što se nije svidjelo Fernandesu koji je potom ljutito bacio marker.

"Fernandes je reagovao na moju kritiku onako kako ne priliči jednom igraču i zbog toga sam ga udaljio s treninga. Ne znam hoće li biti dodatnih kazni, to će ostati između nas", izjavio je Mamić.

Ovo je već drugi sukob na relaciji Fernandes - Mamić, a prvi je bio na zimskim pripremama u Turskoj, kada je Fernandes protiv Zuricha na terenu proveo samo 19 minuta. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.