Ibišević odlučio gdje će živjeti nakon karijere
Foto: Ottmar Winter

U potrazi za adekvatnim domom

Ibišević odlučio gdje će živjeti nakon karijere

Vedad Ibišević dao je intervju za njemačke medije u kojem je, između ostalog, kazao kako i nakon karijere planira ostati u Berlinu. 

Već neko vrijeme Ibišević nosi dres Herthe, a koliko su u klubu zadovoljni s njim najbolji potvrđuje to što je, uz kapitensku traku, dobio i mogućnost da nakon karijere ostane raditi u klubu. 

Ibišević ne krije da je to njegova velika želja, a u intervjuu za jedan tamošnji medij kazao je kako sa porodicom već traži adekvatan dom u Berlinu.

"Bliži se polako i sljedeći korak za moju porodicu. Mi se osjećamo ugodno ovdje, možemo zamisliti da nastavimo živjeti u Berlinu. Trudimo se pronaći dom sa vrtom i dvorištem. Trenutno smo i dalje u gradu", kazao je iskusni reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Na pitanje čime ga je Berlin toliko fascinirao, Ibišević je odgovorio: 

"Grad je poseban i nudi za svakoga ponešto, a ujedno uvijek možeš pronaći svoj mir", dodao je Ibišević. 

Uoči nove sezone Ibišević je pokazao da se nalazi u odličnoj formi, postigavši golove u prijateljskim utakmicama protiv Erfurta i Wismara. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi