Ibišević upitan za meč protiv Darmstadta

Bolove osjeća i Vrančić

Ibišević upitan za meč protiv Darmstadta

Reprezentativni bh. napadač Vedad Ibišević mogao bi propustiti subotnju utakmicu protiv Darmstadta.

Njemački mediji su, naime, danas izvijestili kako je Ibišević zbog povrede zadnje lože trenirao odvojeno od tima i velika je mogućnost da će propustiti predstojeću utakmicu Herthe.

Nakon dva vezana poraza Hertha u narednom kolu protiv otpisanog Darmstadta ima imperativ pobjede. Za berlinski klub je ovo meč od izuzetne važnosti, s obzirom da to da drži šestu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Evropsku ligu.

S druge strane, velika je mogućnost da u timu Darmstadta neće biti Marija Vrančića. On osjeća bolove u predjelu stopala i od početka sedmice ne trenira sa ostatkom ekipom. 

Duel između Darmstadta i Herthe na rasporedu je u subotu s početkom u 15:30 sati. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi