"Ibra treba imati više respekta, ipak je Sušić igrao za PSG"

Pomoćni trener Marseillea poručio

"Ibra treba imati više respekta, ipak je Sušić igrao za PSG"

Švedski napadač i član PSG-a Zlatan Ibrahimović ponovo je u centru pažnje.

On je nedavno rekao da se historija PSG-a počela pisati tek kada su u klub došli katarski vlasnici, a to je izazvalo brojna negodovanja u Francuskoj.

Najkonkretniji odgovor Ibrahimoviću dao je jedan od trenera u ekipi Marseillea Basile Boli koji je Ibrahimoviću rekao da mora imati više respekta prema klubu u kojem igra, jer su tu nekada igrali veliki igrači.

"Želim malo prokomentarisati riječi Ibrahimovića o historiji PSG-a. Mnogi veliki igrači su obilježili historiju kluba, dok sam bio sakupljač lopti gledao sam Mustaphu Dahleba i Safeta Sušića, koji su bili sjajni igrači. PSG je bio prvak s Gerardom Houllierom. Trebao bi pokazati malo više respekta", rekao je Boli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On je ovim odgovorom samo digao tenzije pred finale Kupa Francuske u kojem će se sastati upravo PSG i Marseille.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi