Ibrahimović će do zadnjeg trenutka čekati ponudu Uniteda

Želi da ostane na Old Traffordu

Ibrahimović će do zadnjeg trenutka čekati ponudu Uniteda

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ibrahimović je propustio finiš prošle sezone zbog teške povrede koljena, a Manchester United nije odlučio ponuditi novi ugovor Šveđaninu na kraju sezone zbog čega je postao slobodan igrač. Iako Ibrahimović ima nekoliko ponuda na stolu odlučio je da neće donositi nagle odluke.

Engleski mediji objavili su danas da Ibrahimović na stolu ima ponudu LA Galaxyja, ali da još uvijek čeka na jednu stvar prije konačne odluke. Naime, Ibra ima veliku želju da ostane u Manchester Unitedu i jasno je da će sve do zadnjeg trenutka čekati da mu Crveni đavoli ponude novi ugovor.

Ibrahimović je u svakodnevnom kontaktu sa Joseom Mourinhom koji sigurno ne bi imao ništa protiv da Šveđanin ostane na Old Traffordu još jednu sezonu. Mediji na Otoku navode da je najbolji dokaz da Ibra želi ostati činjenica da su njegovi sinovi i dalje članovi akademije Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti