Ibrahimović: Čekajte me, vratit ću se

Ponovo zagolicao maštu javnosti

Ibrahimović: Čekajte me, vratit ću se

D. Vejo

Već nekoliko mjeseci u javnosti se plasiraju vijesti o tome gdje će svoju karijeru nastaviti jedan od velemajstora fudbalske današnjice Zlatan Ibrahimović.

Spominju se mnogi klubovi, ali i kontinenti. Šveđanin još uvijek nije želio da otkrije tačnu destinaciju, ali je jednom izjavom zagolicao maštu javnosti. On je tokom jednog intervjua spomenuo kako ni povratak u bivši klub nije otpisana opcija, čime je uzburkao medije.

"Volim Malmo. Tu sam odrastao. Želja mi je da ponovo obučem njihov dres, ali molim vas, sačekajte još malo. Imajte strpljenja za mene", rekao je za medije Zlatan Ibrahimović.

U svojoj karijeri jedan od najboljih centarfora ikad branio je boje Malmoa, Ajaxa, Barcelone, Intera, Milana i PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi