Igrači Stuttgarta slavili poput majmuna u ''osveti'' treneru

Stevens zadržao hladan pogled

Igrači Stuttgarta slavili poput majmuna u ''osveti'' treneru

Fudbaleri Stuttgarta imaju očajnu sezonu i trenutno vode grčevitu borbu za opstanak u elitnom razredu njemačkog fudbala. 

U teškoj borbi čak je i holandski trener Huub Stevens izgubio strpljenje pa je svoje igrače na jednom od treninga treninga nazvao i majmunima, a to je dobro zapamtio napadač Harnik.

Naime, Stuttgart je proteklog vikenda savladao HSV rezultatom 2:1 i posebno upečatljiv je bio pobjedonosni pogodak Harnika. Austrijski reprezentativac zlata vrijedan gol proslavio je poput majmuna, a pridružili su mu se i ostali suigrači.

Pogledajte...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.