Incident u Juventusu, Allegri izvrijeđan

Slijede suspenzije?

Incident u Juventusu, Allegri izvrijeđan

E. Škorić

Juventus je sinoć sa 6:2 slavio u Udinama, ali susret je obilježio incident o kojem se danas piše u Italiji.

Miralem Pjanić je zabio jedan, Sami Khedira čak tri gola, strijelac je bio i Rugani, dok je Samir postigao autogol. Juventus je i sa igračem manje očitao lekciju Udineseu i ostao u koraku sa Napolijem i Interom.

Međutim, jutro nakon utakmice stižu iz Italije vijesti koje su uzdrmale torinsku ekipu. Navodno je Paulo Dybala uključen u incident, zajedno s trenerom Maximilianom Allegrijem.

Allegri je Dybalu izvukao iz igre u 67. minuti kod 4:2 vodstva gostiju, a Argentinac nije izdržao da ne opsuje treneru. Kako tvrde Sky Sport Italia i Rai Sport, na španskom je jeziku Dybala izvrijeđao italijanskog stručnjaka.

U prošloj sezoni istu stvar je napravio Leonardo Bonucci, koji je bio suspendovan, a odmah na kraju sezone napustio je Juve i prešao u Milan. Juve igra protiv SPAL-a u narednom kolu već u srijedu i ako Dybala ne bude u sastavu, onda znate zbog čega je izostavljen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače se dosta piše u posljednje vrijeme o nezdravoj atmosferi u Juventusu upravo zbog Allegrija, kojeg navodno pojedini igrači žele otjerati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi