Inter odredio cijenu za Perišića

Mnogi tvrde da traže previše

Inter odredio cijenu za Perišića

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić već nekoliko sedmica povezuje se sa prelaskom u Manchester United, no dva kluba se još uvijek ne mogu dogovoriti oko visine obeštećenja.

Perišić je u prošloj sezoni bio jedan od rijetkih igrača Intera koji je pružao dobre partije, a dokaz za to je i interes Manchester Uniteda. Crveni đavoli su u nekoliko navrata slali ponude za hrvatskog igrača, no klubovi se još uvijek nisu uspjeli dogovoriti oko cijene koju United treba platiti za Perišića.

Engleski mediji objavili su danas da je Manchester United poslao ponudu od 35 miliona eura za ovog igrača, no Inter je to odlučio odbiti. Italijanski klub saopštio je danas da Perišić može napustiti Meazzu samo u slučaju da engleski tim za njega plati 50 miliona eura.

Navodno, Manchester United je spreman da plati 50 miliona eura jer je Jose Mourinho jasno poručio da želi Perišića na Old Traffordu. Kako pišu mediji na Otoku engleski klub bi ponudu trebao poslati već sutra, nakon čega će 28-godišnji igrač potpisati ugovor s Crvenim đavolima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi